返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024
デュッセル掲示板・フォーラムTOP › フォーラム › イベント告知 › クールキッズプレスクール 夏プログラム2024 › 返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024
Siedze na tej stronie od jakichs osmiu miesiecy, przewaznie automaty i troche live, wiec podziele sie wrazeniami. Lobby w 888starz jest naprawde duze — jakies 3-4 tysiace pozycji, z czego polowa to pewnie klony. NetEnt jest wszedzie — Gates of Olympus i Sweet Bonanza miele najczesciej, ale mam tez slabosc do Book of Dead. Jest tez Yggdrasil i Big Time Gaming jesli ktos woli ostrzejsze gry.
Live to Evolution, wiec wiadomo czego sie spodziewac. Zywi krupierzy, czasem zlapiesz polski stol, Crazy Time, Lightning Roulette sa chyba najbardziej oblegane wieczorami. To co mi przeszkadza — czasem klatkuje na slabszym necie, ale to raczej moja wina niz ich.
Powitalny pakiet w 888starz to podwojenie wplaty do mniej wiecej 1500 zl + 150 spinow, rozlozone na pierwsze wplaty. Obrot x35 co jest w miare uczciwe, ale bez cudow. Trafil mi sie drobny no deposit za sama rejestracje, ale to bardziej ciekawostka niz realna kasa. Aktualne kody i promki mozna sprawdzic pod [url=https://3d.quickdentimplant.com/bonus-888starz-kompletny-przewodnik-po-ofercie-warunkach-i-platnosciach]888starz android[/url] jak ktos chce porownac. Minimalna wplata to jakies 20 zl, konto zakladasz w chwile, z tym ze dokumenty warto wrzucic na starcie.
Cashouty ida raczej szybko. Skrill i Neteller zwykle tego samego wieczora, Visa/Mastercard wolniej, do trzech dni. Krypto dziala najlepiej — ostatnio wyplacalem w USDT i bylo po 20 minutach. Czat w 888starz dziala po polsku, zwykle czekam 3-5 minut na konsultanta, z tym ze raz dostalem czyste kopiuj-wklej.
Glownie klikam z komorki — wersja przegladarkowa jest lekka, do tego wypuscili 888 starz app. Zainstalowalem, glownie dla powiadomien, dziala stabilnie. Uwaga na marginesie — widzialem gdzies podrobione wersje typu apk mod, omijajcie szerokim lukiem, bierzcie plik wylacznie ze strony operatora. Dzialaja na licencji Curacao — czyli nie polski regulator, kto gra z Polski, ten wie jak to wyglada.