返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024

888starz_gaMn
ゲスト

Siedze tu od jakichs czterech miesiecy, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Podrzucil mi link kolega z pracy, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Lobby na 888starz jest naprawde spore — mowimy o ponad 4000 automatow, choc nie oszukujmy sie polowy nigdy nie odpalisz. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych.

Pakiet powitalny kreci sie wokol 100% doladowania z dorzuconymi 50 darmowymi spinami. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji dostajesz troche wiecej. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — obrot bonusem to x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://yeashnmart.com/888starz-kod-bonusowy-przeglad-metod-platnosci-i-szybkie-wyplaty]888starz[/url] jesli ktos chce porownac.

Wplaty schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja korzystam z Bitcoina bo schodzi w kilkanascie minut. Cashout na 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time i Monopoly Live — obraz nie tnie nawet na LTE. Szkoda tylko ze po polsku prawie nic nie ma. Mobilnie dziala bez zarzutu, jest tez apka na Androida.

Support 888starz odpowiada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Dla mnie liczy sie ze placa, ale trzeba miec to z tylu glowy.