返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024

888starz_cpMn
ゲスト

Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec mam juz jakies zdanie. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Lobby na 888starz jest naprawde spore — gdzies ponad 5000 pozycji, choc umowmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa najbardziej widoczne, Gates of Olympus i Sweet Bonanza sa na pierwszym miejscu w popularnych.

Bonus powitalny to 100% od wplaty plus jakies 30 free spinow. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji dostajesz troche wiecej. Natomiast jedna rzecz mnie wkurzyla — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Za pierwszym razem mi przepadlo. Aktualne kody mozna podejrzec na [url=https://sanjheerasoi.com.au/kody-bonusowe-bez-depozytu-888starz-kroki-i-metody]888starz[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Kasa schodza od 20 zl, sa karty, e-portfele, no i krypto. Osobiscie wole BTC bo idzie najszybciej. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Dokumenty trzeba wrzucic — zatwierdzili nastepnego dnia.

Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.

Support 888starz odpowiada po polsku i to bez translatora. Czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.