返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024
デュッセル掲示板・フォーラムTOP › フォーラム › イベント告知 › クールキッズプレスクール 夏プログラム2024 › 返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024
Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 3500 pozycji, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 2000 zl plus 150 free spinow, wydawanych po kilka dni. Obrot to x40, co uwazam za w miare uczciwe, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez no deposit na 25 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://marketingnieruchomosci.pro/fieryplay1-kompletny-przewodnik-po-bonusie-powitalnym-i-warunkach-obrotu]fiery play com[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Cala rejestracja to doslownie chwila, najnizsza wplata wynosi 50 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, jeden raz przeciagnelo sie do prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.
Wieczorami siedze glownie na zywo — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Ruletka i blackjack tez stoja otworem.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.