返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024

fieryplay_pqpa
ゲスト

Siedze tu od jakichs trzech miesiecy, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Znalazlem to z polecenia kolegi, z prostego powodu — zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay robi wrazenie objetoscia — jakies 2800 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.

Ja gram glownie w Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze demo dziala bez logowania, polatalem po nowosciach zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier za to mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Sekcja live stoi na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus.

Oferta na dzien dobry w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Na telefonie lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.