返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024
デュッセル掲示板・フォーラムTOP › フォーラム › イベント告知 › クールキッズプレスクール 夏プログラム2024 › 返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024
Gram tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, bo mialem dosc weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — cos ponad 2800 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.
Sam najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier natomiast jest przecietne — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.
Dzial z krupierami stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Pakiet na start u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.
Rejestracja zajela mi dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.
Mobilnie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.