返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024
デュッセル掲示板・フォーラムTOP › フォーラム › イベント告知 › クールキッズプレスクール 夏プログラム2024 › 返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024
Klikam tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.
Automatow jest tam z 3000+ i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO siedzi tam mocno — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.
Czat z konsultantem jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.