返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024

mostbet_rxot
ゲスト

Siedze tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Wczesniej gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. I akurat tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt dominuje — Gates of Olympus leci u mnie codziennie, chociaz od miesiaca bardziej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i to mi troche przeszkadza.

Pakiet na start to 100% od pierwszej wplaty plus okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Karta czekalem dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Support po polsku dziala, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — to trzeba wiedziec zawczasu.

Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.