返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024

mostbet_vvKn
ゲスト

Siedze tu od zeszlej jesieni i nie ukrywam trafilem tu przypadkiem. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja daje rade — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Play’n GO dominuje — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskojezycznego dilera brak i to troche szkoda.

Pakiet na start jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu w okolicach x60 — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i leci w kilka godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, na szczescie da sie to uciszyc.