返信先: クールキッズプレスクール 夏プログラム2024

mostbet_gxpi
ゲスト

Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu gralem gdzie indziej i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. Play’n GO jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca bardziej siedze na Yggdrasilu. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Pakiet na start jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Warunek obrotu w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.

Wyplacam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.

Support jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Apke sciagalem z ich strony, nie ma tego w sklepie Play. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.